• START
  • WYDAWNICTWO
      • Back
      • Redakcja
      • Rada naukowa
      • Informacje dla autorów
      • Prenumerata
      • Reklama
      • Recenzenci
      • Zasady
  • ARTYKUŁY
      • Back
      • Prace oryginalne
      • 2012
      • 2013
      • 2014
      • 2015
      • 2016
      • 2017
      • 2018
      • 2019
      • 2020
      • 2021
      • 2022
      • 2023
      • 2024
  • SZUKAJ
3-2023 spis treści 
Podstawy terapii inhalacyjnej – część 1Prof. dr hab. n. med. Michał Pirożyński
Wanilia i wanilina kontra reakcje nadwrażliwościDr n. med. Kinga Lis
Terapia chorób alergicznych oparta na regulacji aktywności mastocytówDr n. med. Beata Narożna
Nadwrażliwość alergiczna na czerwone mięso – środowiskowe i kliniczne spektrum zespołu alfa – galProf. dr hab. n. med. Bernard Panaszek
Alergia na zioła kuchenneProf. dr hab. n. med. Krzysztof Buczyłko
Nadwrażliwość alergiczna na czerwone mięso – środowiskowe i kliniczne spektrum zespołu alfa – galDr n. med. Kornel Bielawski
Collegium Witelona Uczelnia Państwowa w LegnicyProf. dr hab. n. med. Bernard Panaszek
© ALERGIA kwartalnik dla lekarzy 2018
Gantry Framework